MAQUINÀRIA

Per a la conservació de la nostra orxata i la obtenció d’un refrescant granissat es necessària maquinaria especialitzada: l’orxatera i la granissadora.

Si vostè no té maquinària i està interessat en tenir els nostres productes no dubti en consultar-nos. En funció de les seves vendes potencials o be li deixarem la maquinària en dipòsit sense cap cost addicional o li oferirem maquinària en venda al millor preu de mercat.

Un altre servei que els oferim es la possibilitat de recollir la maquinària a l’hivern (tant si la maquinària es de la seva propietat com si se l’hem deixada en dipòsit) per a la seva comoditat.

La nostra empresa els ofereix el millor servei. Els oferim un repartiment diari a la major part de la província de Barcelona mitjançant furgonetes isotèrmiques (de dilluns a dissabte). Si vostè desitja els nostres productes i està en alguna altra zona geogràfica els hi farem arribar els nostres productes concentrats a través d’una agència. En només tres dies tindrà el producte al seu local.

CONTACTA’NS PER A MÉS INFORMACIÓ

MAQUINÀRIA HORCHATA LIDER

LA NOSTRA MAQUINÀRIA HORCHATA LIDER

ORXATERA

GRANISSADORA SIMPLE

GRANISSADORA DOBLE